Visites guiades

Visites guiades a la Vila Closa

Les visites guiades a la Vila Closa esdevenen un tomb per la història d’Altafulla i els seus racons més emblemàtics, amb visita a l’església de Sant Martí. Les visites s’han de reservar prèviament a l’Oficina de Turisme.

Visita guiada a la Vila Closa d’Altafulla

Recorregut pels carrers i les places de la Vila Closa d’Altafulla. Centre històric emmurallat declarat Bé d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l’any 1998. Visita a l’interior de l’Església de Sant Martí. Tots els dilluns d’estiu (22 de juny i  14 de setembre).

Preu de la visita 4 €

Durada de la visita: 1 hora i mitja

Hora: 19.00 h

Menors de 12 anys gratuït, i menors de 18 anys, 50% de descompte

Visites guiades al Barri Marítim i Vil·la romana dels Munts

Les visites guiades al barri marítim i a la vil•la romana dels Munts es converteixen en una visita al passat romà d’Altafulla i en un recorregut gratificant pel singular barri marítim de Botigues de Mar. Les visites s’han de reservar prèviament a l’Oficina de Turisme.

Visites guiades a la Vila Closa, als Munts i al barri marítim

Les visites guiades a la Vila Closa, als Munts i al barri marítim permeten gaudir d’un dia sencer a Altafulla visitant el nostre passat romà de la vil•la dels Munts, passejant per Botigues de Mar i fent un tomb per la Vila Closa, el nucli antic medieval d’Altafulla. Les visites s’han de reservar prèviament a l’Oficina de Turisme.